Skip to content

A legjobb hősugárzók

A legjobb hősugárzó kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg szempontot figyelembe kell venned, ha minőségi terméket szeretnél vásárolni. Az alábbi cikkben éppen ezért leírjuk, hogy milyen kritériumok alapján érdemes hősugárzót választani, valamint bemutatunk olyan készülékeket, melyekkel biztosan nem lőhetsz mellé.

Hogyan válasszunk hősugárzót?

Hősugárzó vásárlásnál elsősorban azt a kérdést kell feltennünk magunknak, hogy mire szeretnénk használni a készüléket. Vannak ugyanis hősugárzók, melyek nemcsak fűtésre alkalmasak, hanem hűtésre is, így nyáron és télen egyaránt hasznát vehetjük az ilyen készülékeknek. Fontos szempont még, hogy beltéri, vagy kültéri hősugárzót keresünk, vagy esetleg olyat, melyet könnyéden szállíthatunk és magunkkal vihetünk utazásaink során. Ezenfelül azt is el kell döntenünk, hogy miképp tudjuk a készüléket elhelyezni a kívánt helyiségben, hiszen manapság már falra szerelhető hősugárzók is kaphatóak, melyek tökéletesek azoknak, akik kevés hellyel rendelkeznek. Nem utolsó sorban pedig a hősugárzó árát is figyelembe kell vennünk, hiszen nagy eltérések lehetnek az egyes készülékek árkategóriái között attól függően, hogy azok milyen teljesítménnyel rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy ki tudd választani a számodra ideális készüléket, most összegyűjtöttük az idei év legjobb hősugárzóit. Az alábbiakban bemutatjuk az 5 legjobb hősugárzót, és ismertetjük azoknak a legfontosabb funkcióit és tulajdonságait.

Az 5 legjobb hősugárzó 2020-ban – Hősugárzó vélemények

Az idei hősugárzó tesztünk alapján a 2020-as kínálat legjobb hősugárzói közé tartoznak a Klarstein, a OneConcept, a Tristar és a DOMO márkák modelljei. Nézzük is meg, hogy melyek ezek a készülékek, és hogy miért érdemes megfontolnod a megvásárlásukat, ha éppen hősugárzót keresel!

1. Klarstein Datscha Digital

A Klarstein Datscha Digital radiális hősugárzó kétségtelenül az egyik legjobb hősugárzó a 2020-as kínálatból. A Klarstein új modellje ugyanis az összes funkcióval el van látva, melyet egy professzionális hősugárzótól várnál. A fűtőtest a 360°-os MICA kialakításával egyenletesen sugározza a hőt minden irányba, így egyforma hőt biztosít az egész helyiségben. A 2200 Wattos teljesítményének köszönhetően pedig szinte azonnal bemelegszik tőle az egész szobád, így biztosan nem kell majd fagyoskodnod a hideg téli napokon.

A legjobb teljesítményű hősugárzó

A hősugárzó ráadásul egy beépített, digitális hőszabályzóval is rendelkezik, mellyel könnyedén beállíthatod az általad preferált hőmérsékletet 5 és 45 °C között. Nem kell aggódnod a túlmelegedés miatt sem, mivel a készülék az általad beállított hőmérséklet elérése után automatikusan kikapcsol, majd később magától visszakapcsol. A hőmérséklet az intelligens kijelzőn kívül egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a hozzá tartozó távirányító segítségével is.

A modern, konvekciós hősugárzó a kompakt kialakításának, az alacsony tömegének és a kézre álló fogantyújának köszönhetően könnyedén mozgatható és szállítható, így bárhová magaddal viheted a készüléket. A Klarstein Datscha Digital 360°-os radiális hősugárzó a legjobb választás azoknak, akik egy magas teljesítményű, letisztult dizájnú, könnyen szállítható, tartós hősugárzót keresnek, mely rövid időn belül gondoskodik az egyenletes hőmérséklet eléréséről.

Legfőbb tulajdonságok:

 • Radiális hősugárzás 360°-os fűtőtesttel és 2200 W teljesítménnyel
 • Intelligens hőmérsékletszabályozás digitális kijelzővel és távirányítóval
 • 3 teljesítményfokozat (lassú, közepes és gyors fűtés)
 • Automatikus kikapcsolás a túlforrósodás elleni védelem érdekében
 • Méret: 30 x 30 x 58 cm
 • Ár: 53 190 Ft
TERMÉK MEGTEKINTÉSE

2. OneConcept Heat Spire

A OneConcept Heat Spire tornyos hősugárzó szinte azonnal meleg levegővel árasztja el a szobádat, nappalidat, irodádat, vagy akár a kerti helyiségedet. A túlmelegedés elleni védelemmel ellátott készülék két fűtési szinttel rendelkezik, melyeket az igényeidnek megfelelően váltogathatod. A hőmérsékletet 10 és 49 °C között tetszés szerint beállíthatod, és a hősugárzó automatikusan ki fog kapcsolni, amint elérte a kívánt hőmérsékletet, ezzel energiát takarítva meg. Azonban ha nem szeretnéd, hogy magától kikapcsoljon, akkor rendelkezésedre áll az időzített kikapcsolás lehetősége is, melynek segítségével akár 8 órával előre megadhatod a kikapcsolás pontos időpontját.

A legjobb energiatakarékos hősugárzó

A OneConcept Heat Spire energiatakarékos hősugárzó összes funkciója kényelmesen vezérelhető egy érintős vezérlőpanel segítségével, vagy akár a készülékhez járó távirányítóval is. A hő kibocsátása 3 különböző sebességfokozat beállításával lehetséges, így a hősugárzó lassan, közepesen, vagy akár egészen gyorsan is felmelegítheti a helyiséget, a hő pedig a szoba összes sarkába eljut.

A praktikus, helytakarékos kialakításnak köszönhetően a készülék könnyen hordozható, és a lakás bármely pontján elhelyezhető, hiszen a legkisebb helyeken is elfér. Letisztult, modern, díszítésmentes dizájnja pedig lehetővé teszi a termék bármilyen lakásban való használatát, hiszen az egyszerű, fekete színű megjelenés nem töri meg az otthoni berendezésed hangulatát. A OneConcept Heat Spire tehát az egyik legjobb hősugárzó azoknak, akik egy visszafogott, kompakt, könnyen kezelhető, de ugyanakkor kiváló minőségű hősugárzót keresnek.

Legfőbb tulajdonságok:

 • Váltogatható fűtési szint 1200 és 2200 W teljesítménnyel
 • Érintő vezérlőpaneles, LED kijelzős és távirányítós vezérlés
 • Helytakarékos kialakítás és modern, minimalista megjelenés
 • Automatikus vagy időzített kikapcsolási opció
 • Méret: 28 x 86 x 28 cm
 • Ár: 17 290 Ft
TERMÉK MEGTEKINTÉSE

3. Tristar KA-5065

A Tristar KA-5065 elektromos ventilátoros hősugárzó beltéri, vagy kültéri hősugárzóként is használható, így könnyedén fűthetsz vele a lakásodban, a kertedben, az autódban, a lakókocsidban, vagy akár a kempingben. Mivel a készülék nedves helyeken is elhelyezhető, így a fürdőszobádban is nyugodtan használhatod. A fűtőberendezés ventilátorral van felszerelve, mely a fűtésen kívül elősegíti a friss levegő áramlását is. Ezenkívül a fűtőtest állítható termosztáttal rendelkezik, mely lehetővé teszi a 3 különböző hőfok beállítását és az 1000 – 1500 Wattos teljesítményt.

A legjobb autós hősugárzó

A túlmelegedés elleni védelemmel ellátott készülék dőlésgátlóval is rendelkezik, így maximális biztonsággal használható. A hősugárzó azonnal kikapcsol, ha véletlenül eldől, valamint akkor is, ha a készülék felforrósodik. Továbbá a gáz hősugárzó hűtő-fűtő funkcióval van ellátva, így a nyári hőségben hűtésre, illetve a hideg téli napokon fűtésre is használható.

A speciális kerámiából készült fűtőelemmel ellátott hősugárzó a kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén tárolható vagy szállítható, valamint a fűtőtest elektromos fűtőpanelekre is felszerelhető. Így a Tristar KA-5065 a legjobb hősugárzó azoknak, akik egy minőségi, könnyen hordozható készüléket keresnek, mely ráadásul tartós anyagból készült és melyet tetszés szerint különböző célokra is felhasználhatnak. Nem utolsó szempont az sem, hogy a készülék könnyen megfizethető, így a Tristar KA-5065 egyben a legolcsóbb hősugárzó az idei kínálatból.

Legfőbb tulajdonságok:

 • Dőlésgátlás, automatikus kikapcsolás és hőálló borítás a maximális biztonságért
 • Oszcillációs funkció és légfúvó berendezés a friss levegőáramlás érdekében
 • 3 beállítható fokozat és akár 1500 Wattos teljesítmény
 • Méret: 11,4 x 24,3 x 16,6 cm
 • Ár: 9 490 Ft
TERMÉK MEGTEKINTÉSE

4. Rohnson R-8062

A Rohnson R-8062 kétségtelenül az egyik legstílusosabb megjelenésű hősugárzó. A készülék ugyanis lenyűgöző módon imitálja az égő tüzet a lábánál található kijelző segítségével, így használata során igazán kellemes hangulatot nyújt. A toronyformájú elektromos fűtőtest problémamentesen biztosítja az elektromos fűtés melegét és kényelmét bármely helyiségben. Csak állítsd be a hőmérsékletet a termosztát segítségével, és a hősugárzó gondoskodik a többiről.

A legstílusosabb hősugárzó

Az oszcilláló funkciónak köszönhetően a készülék önműködően oldalirányba forog, így gondoskodva az egyenletes hőmérsékletről az egész helyiségben. A hősugárzó tetején elhelyezkedő LCD kijelzővel könnyen szabályozhatod a hőmérsékletet, de a csomaghoz tartozó távirányítóval akár nagyobb távolságból is könnyedén vezérelheted az elektromos fűtőtestet. A fagyvédelmi módnak köszönhetően pedig a fűtést a pincédben is használatod, így a helyiség hőmérséklete mindig 0 °C felett marad.

A termék mindemellett felborulás elleni biztosítékkal és biztonsági érzékelővel is rendelkezik, mely túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolja a készüléket. A digitális időzítőnek köszönhetően pedig akár 24 órával előre beállíthatod a kívánt működési időt, kikapcsolás után pedig akár 10 másodpercen belül automatikusan lehűl a készülék. A hordozhatóság sem jelent problémát, mivel a hősugárzó egy praktikus, süllyesztett fogantyúval rendelkezik, mellyel könnyedén hozzáférhetsz a készülékhez és bárhová magaddal viheted azt. A Rohnson R-8062 elektromos hősugárzó tehát bárki számára ideális választás, aki egy professzionális, magas teljesítményű, több funkcióval ellátott, egyedülálló megjelenésű terméket keres.

Legfőbb tulajdonságok:

 • 2 teljesítményfokozat és 2000 Wattos fűtési teljesítmény
 • Maximális biztonság a biztonsági érzékelőnek köszönhetően
 • Digitális időzítő, digitális termosztát, LCD kijelző és ECO üzemmód
 • Kerámiafűtéses oszlopventilátor
 • Méret: 83 x 26 x 14 cm
 • Ár: 22 690 FT
TERMÉK MEGTEKINTÉSE

5. Klarstein HeatPal Bloxx

A Klarstein HeatPal Bloxx hordozható, elektromos hősugárzó egy modern kialakítású, intelligens funkciókkal ellátott készülék, mely egészen új élményt biztosít a felhasználóinak. A készülék ugyanis beépített WiFi-vel rendelkezik, melynek köszönhetően az okostelefonodon keresztül is vezérelheted a fűtést, és akár egy kattintással meleg levegőt áraszthatsz a lakásodba. 

Klarstein HeatPal Bloxx

A készülék nemcsak túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, de a biztonsági funkció ráadásul a készülék felborulása esetén is automatikusan kikapcsolja az eszközt. Ezenfelül a konvektor porszűrővel is el van látva, ezzel biztosítva a tiszta levegőt. Az érintőképernyő segítségével könnyedén kezelheted az eszközt, és beállíthatsz egy 5 és 32 °C közötti tetszőleges hőmérsékletet. Az ECO módnak köszönhetően pedig 22 °C fokon energiatakarékosan is működtetheted a készüléket.

A hősugárzó elegáns, modern kialakítással rendelkezik, ráadásul könnyedén szállítható a kis méretének, és a praktikus fogantyújának köszönhetően. A Klarstein HeatPal Bloxx a legjobb hősugárzó azoknak, akik egy egyszerűen kezelhető, intuitív vezérlési lehetőséggel ellátott készüléket keresnek, melyet akár az okostelefonjukról tudnak vezérelni. Ezenfelül a HeatPal Bloxx kiegészítő fűtésként is ideális választás lehet, illetve azoknak is tökéletes, akiknek a környezettudatosságon kívül a stílusos megjelenés is fontos.

Legfőbb tulajdonságok:

 • Automatikus kikapcsolás a hőmérséklet-érzékelő biztonsági funkció segítségével
 • Beépített Sleep Timer az időzített be- és kikapcsolás érdekében
 • Környezettudatos, energiatakarékos ECO mód
 • Méret: 35 x 35 x 17 cm
 • Ár: 48 990 FT
TERMÉK MEGTEKINTÉSE

A legjobb fali hősugárzó – Fali hősugárzó vélemény

Amennyiben falra szerelhető hősugárzót keresel, akkor szintén ajánlatos a Klarstein kínálatából válogatni. A Klarstein több falra szerelhető változatban is kapható készülékkel rendelkezik, de mi leginkább a Klarstein Hot Spot Crystal IR infra hősugárzó modellt ajánljuk. A készülék az elegáns, letisztult megjelenésével, infravörös technológiájával, vízállóságával és a rozsdamentes acélból készült beépített törölközőtartójával ideális választást jelent azoknak, akik egy falra szerelhető fürdőszobai hősugárzót keresnek.

Összegzés – Melyik tehát a legjobb hősugárzó?

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb készülék? Nézzük meg, hogy melyek a legjobb hősugárzók a felhasználási igényeknek és egyéb kritériumoknak megfelelően.

Reméljük, hogy hasznosnak találtad a cikket, és elolvasása után sikerült megtalálnod a számodra ideális hősugárzót!

Ami még érdekelhet:

A legjobb kenyérsütőgépek

A legjobb mosógépek

A legjobb kávéfőzők