Skip to content

Rólunk

A termekradar.hu küldetése, hogy megkönnyítse a fogyasztók életét a termékek kiválasztásakor, mind az online, mind a fizikai üzletekben. Célunk, hogy leegyszerűsítsük a keresést és a vásárlásra szánt termék kutatását. Miért? Manapság több millió márka és modell létezik, így mindig nehéz a választás.

Ha rossz döntést hozunk egy termék kiválasztásakor, az a fogyasztó zsebére is kihathat, és ezt is szeretnénk elkerülni. Csapatunk feladata a különböző termékek kutatása és összehasonlítása, hogy olvasóinknak a legjobb és legrészletesebb elemzést nyújthassuk.

Szakértelmünk a háztartási, konyhai és élelmiszeripari termékektől kezdve az elektronikai és testápolási termékekig terjednek.

Hogyan végezzük a teszteket és az összehasonlításokat?

Együttműködünk azokkal a márkákkal, amelyek a termékeket biztosítják számunkra, értékeljük azok jellemzőit és funkcióit, és véleményt nyilvánítunk minden egyes termékről.

Mi magunk elemezzük a termékeket, hogy összehasonlíthassuk őket, hogy a lehető legpontosabb információkat nyújthassuk a rangsorainkban. Így a kutatás minősége magasabb, mint a többi weboldal túlnyomó többségénél.
Ha nincs lehetőségünk személyesen tesztelni egy terméket, meghallgatjuk azoknak a felhasználóknak a véleményét, akik már megvásárolták és tesztelték, hogy objektív elemzést kapjunk a termékértékelésekről.

Őszintén szólva minden márka általában azt állítja, hogy termékeik minősége kiváló. Azt tapasztaltuk azonban, hogy ez nem mindig van így, és hogy valóban szükség van arra, hogy elfogulatlan emberek (mint mi) teszteljük a termékeket és meghallgassuk azokat a felhasználókat, akik már kipróbálták őket, hogy a lehető legnagyobb pártatlanságot és igazságosságot mutassuk. Teljesen független és pártatlan felülvizsgálati politikát folytatunk.

Hogyan értékeljük a termékeket?

Szeretnénk minél több embert elérni, ezért nagyon pontos és igaz termékértékelésekre van szükségünk ahhoz, hogy tanácsot adhassunk neked.

A mi értékelési módunk részletes és időigényes, 5-7 napot vesz igénybe, hogy hatékonyan ellenőrizzük, hogy a termék nem fog-e meghibásodni néhány napon belül, amikor használjuk őket.

A termekradar.hu mukatársain kívül külső szakértő munkatársakkal is rendelkezünk, akikkel mindig konzultálunk az azonos termékekkel kapcsolatos technikai kérdésekben.

HA bármilyen észrevételed, hoszzászólásod lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot a contact@termekradar.hu emailcímen.